Pàgines

dimecres, 9 de gener del 2013

Poemes audiovisuals

Us proposo seleccionar i dissenyar la presentació d’un poema. També podeu crear el vostre propi poema i presentar-lo.

Treballareu per parelles y disposeu de 6 sessions de treball per elaborar-los. Quan els tinguem tots, els penjarem al blog, farem una presentació a l’aula i gaudirem tots plegats de la poesia i de les imatges.

Bona feina!

Decàleg de com fer un poema audiovisual

1. Mirem poemes audiovisuals penjats a Internet, per exemple a: http://jamunoz.blogspot.com  
   http://mydocumenta.wordpress.com/comunidad/poema-audiovisual-propuesta-didactica/
2.  Busquem o recordem un poema senzill, no massa llarg. (Antologies, llibres de text, etc). A Internet podeu buscar a :
3. Els poemes seleccionats els llegim amb l’entonació adequada, així ens adonarem que els poemes expressen sentiments. Busquem el significat de les paraules que no entenem.
4. Copiem el poema a un document de processament de textos. El document el guardarem a Google o a la nostra adreça Gmail.
5. Pensem i expressem a través d’un dibuix o una imatge el que cada frase ens transmet. Ho apuntem en el mateix poema que hem escrit.
6.  Decidim el format en que farem el poema audiovisual: Presentació de diapositives o el WMM o altre programa de creació de pel·lícules.
7. Busquem a la xarxa i recollim en el document de presentació de diapositives o en el WMM les imatges que teníem apuntades.
Google o altres.
8.     Copiem a cada diapositiva la frase que correspon a cada imatge.
9. Busquem una música adequada al poema (opcional). Fem el muntatge amb el WMM, imatges, text, veu i música. Creem la pel·lícula o la presentació.
10. Pengem el recull de poemes audiovisuals al blog. Ensenyem les nostres produccions. Contemplem les produccions dels companys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada